الگو دعوت به همکاری
در تمامی پلتفرم هایی که گسترده و مجموعه ای هستند صفحه دعوت به همکاری طراحی میشود تا متقاضیان مشتاق به صورت مستقیم بتوانند تمامی پیشنهادات شغلی آن مجموعه را مشاهده و در صورت نیاز درخواست خود را اعلام کنند.
بررسی این الگو در وب سایت دیوار
صفحه ای است که موقعیت های شغلی برای سایت دیوار و مجموعه های همکار با سایت دیوار را به افراد متخصص پیشنهاد میدهد.
این صفحه در وب سایت دیوار از طریق صفحه تماس با ما در دسترس است؛ افرادی که در حوزه فناوری تمایل به همکاری با این مجموعه را دارند میتوانند برای هر موقعیت شغلی درخواست خود را ارسال کنند. دسترسی به این صفحه نسبتا سخت است زیرا جذب نیروی متخصص جز اولویت های اولیه مجموعه به حساب نمی آید و عمده مخاطب این سایت مربوط به افرادی است که میخواهند وسیله ای را خرید و فروش کنند. صفحه تماس با ما در بخش پشتیبانی قرار گرفته است که با کلیک کردن بر روی تماس با ما، کاربر به صفحه ای ارجاع داده میشود که تمامی اطلاعات وب سایت دیوار (تاریخچه و همکاران تجاری) در این صفحه ذکر شده که موقعیت شغلی هم جزیی از این صفحه است. طراحی مینیمال در این صفحه هم رعایت شده است، تمامی مطالب به صورت وسط چین هستند و دکمه ها با هاور شدن (زمانی که موس روی دکمه و یا لینک قرار میگیرد حالت ظاهری دکمه تغییر میکند) تغییر میکند و به کاربر نشان میدهد که قابل کلیک است. با کلیک کردن برروی دکمه ی همه فرصت های شغلی، توضیح کوتاهی درباره افرادی که گزینش میشوند و عکسی از تیم دیوار مشاهده میشود. لیست موقعیت های شغلی به زبان انگلیسی است که در بالای صفحه سرچ باکسی وجود دارد تا کاربر بتواند بین موقعیت های شغلی جستجو کند. از جمله موقعیت های شغلی میتوان به اندروید دولوپر، طراح تجربه کاربر، گرافیک دیزاینر و ... اشاره کرد. زمانی که بر روی یکی از موقعیت های شغلی کلیک کنید، شرایط کاری به زبان انگلیسی و دکمه ارسال درخواست را مشاهده خواهید کرد. که با کلیک کردن بر روی دکمه Apply، فرمی در صفحه نمایش داده میشود که اطلاعات فردی که میخواهد درخواست همکاری ارسال کند را دریافت میکند تا بتوان در صورت لزوم با فرد مورد نظر ارتباط برقرار و رزومه او را بررسی کنند.
در صفحه لیست موقعیت های کاری، تمامی موارد به زبان انگلیسی نوشته شده است، با توجه به اینکه مخاطب سایت اکثرا فارسی زبان هستند این مورد جز نکات منفی طراحی محسوب میشود، بهتر این است که این صفحه دو زبانه باشد، ابتدا موقعیت های کاری به زبان فارسی نمایش داده شود و با کلیک کردن بر روی دکمه تغییر زبان، به زبان انگلیسی تغییر پیدا کند. (در صورت صلاح دید بیزینس)
برای دعوت به همکاری از افراد متخصصی که فارسی زبان نیستند بهتر است از سایت های کاریابی و کانال های مربوطه استفاده شود زیرا به دلیل سیاست های کشور ها ممکن است برخی از سایت های ایرانی فیلتر شده باشند و متخصصان نتوانند به این صفحه دسترسی داشته باشند.
نتیجه گیری/ درخواست از کاربر برای ارائه نظرات خود
طراحی این صفحه (دعوت به همکاری) برای همه پلتفرم ها انجام نمیشود زیرا میتوان در سایت های شغل یابی آگهی مورد نظر را ثبت کرد تا افراد بتوانند برای درخواست همکاری اقدام کنند. دسترسی تقریبا سخت به این صفحه باعث گیج و سردرگم شدن افراد میشود (کاربر باید بین چندین صفحه به دنبال موقعیت شغلی بگردد.) بهتر بود این صفحه دسترسی بهتری داشته باشد و همچنین از صفحه درباره دیوار هم قابل مشاهده باشد.
بنظر شما وجود اینچنین صفحاتی در پلتفرم ها چه تاثیری روی مخاطبین دارد؟ طراحی صفحه دعوت به همکاری وب سایت دیوار چگونه باشد تا دسترس پذیری بالایی داشته باشد؟ هدف از طراحی این گونه صفحات چیست؟ آیا نکته دیگری هست که ما به آن اشاره نکرده باشیم؟
شما برایمان بنویسید.
رسولی
توضیحات خوب و کاملی بود. در مورد این الگو به نظر میرسه طراح این صفحات دقیقا مشخص نیست چه مخاطبی رو هدف گرفته. برای بررسی فرصت های شغلی مخاطب به صفحه جدید هدایت میشه که در اونجا یک دکمه کوچولو پایین صفحه هست "موقعیتهای شغلی" و درون صفحه جدید فرصت های شغلی به زبان انگلیسی ارائه شده! برداشت من از این طراحی دیوار این بود که ما برای شما فرصت شغلی داریم، اما سمت ما نیا!!